Brandschoon Bollenstreek
Duurzame en specialistische reiniging voor het gehele exterieur
 

Reiniging zonder hogedruk

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van exterieur middels de softwash methode. Dit houdt in dat wij geen brute kracht gebruiken maar in plaats daarvan een slimme mix van biologisch afbreekbare chemie gebruiken. 


Meer weten over softwash?Over ons

Brandschoon Bollenstreek is een professioneel bedrijf dat al sinds 1991 actief is in de schoonmaakbranche. Voorheen, onder een andere naam, richtten wij ons voornamelijk op vloeronderhoud en glasbewassing. In 2003 zijn wij ons meer gaan richten op de totale reiniging van het exterieur van bedrijfspanden, woningen en andere gebouwen. In 2019 zijn wij ons gaan specialiseren in softwash en andere moderne reingingstechnieken. 

Wij hebben dus ruime ervaring en onze specialisten zullen er alles aan doen om uw eigendom weer de status te geven die het verdient.
Softwash is een duurzame manier van reinigenVriendelijk voor uw eigendom

Omdat wij met lagedruk werken is er geen kans op schade of wateroverlast. Hogedruk maakt oppervlakken poreus en kan zelfs dakpannen of stuc- en metselwerk beschadigen. 

Uw eigendom is bij ons in goede handen. Duurzaam en biologisch afbreekbaar

Omdat we met lagedruk werken verbruiken wij minder water. Tevens zijn alle producten die wij gebruiken 100% biologisch afbreekbaar.Langdurig resultaat

Met softwash pakken wij de vervuiling bij de kern aan. Onze mix dringt diep door tot in de wortels van de vervuiling. De behandelde ondergronden zullen tot 6 keer langer schoon blijven.'Een revolutionaire reinigingsmethode?'
 
Wat zeggen onze klanten?


Het klinkt allemaal misschien te mooi om waar te zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij waren zelf ook sceptisch toen wij ons gingen verdiepen in deze manier van reinigen. Maar het werkt echt. 

U hoeft het niet van ons aan te nemen, wij laten graag de klanten voor ons spreken.